Autoverhuur Barbados Grantley Adams Int Luchthaven

4.6 / 5

Gebaseerd op 805 beoordelingen

Zoek naar huurauto in Barbados Grantley Adams Int Luchthaven
Waar op te halen
Inleveren auto op andere locatie
Ophaaldatum
Retourdatum
Inleveren auto op andere locatie
Valuta:

Barbados Grantley Adams Int Luchthaven huurauto - reisinformatie

Barbados Grantley Adams Int Luchthaven Autoverhuur Gids

is een one-stop autoverhuurspecialist voor Barbados Grantley Adams Int Luchthaven. Wij tonen de tarieven van de toonaangevende autoverhuurbedrijven in Barbados Grantley Adams Int Luchthaven en laten u de auto realtime uitkiezen en reserveren. Beslis bij wie u wilt huren na het vergelijken van de prijzen en de type auto van de plaatselijke autoverhuurbedrijven.

Barbados Grantley Adams Int Luchthaven Autoverhuur Gids bevat alle belangrijke autoverhuurbedrijven en onderhandelt met de plaatselijke bedrijven in Barbados Grantley Adams Int Luchthaven over de beste autohuurprijzen en dienstverlening voor alle locaties in Barbados Grantley Adams Int Luchthaven. Op deze manier weten onze klanten dat zij altijd de beste prijs en service krijgen voor hun huurauto op Barbados Grantley Adams Int Luchthaven.

Binnen 3 minuten kunt u prijzen vergelijken en uw huurauto boeken op Barbados Grantley Adams Int Luchthaven. In de tussentijd zal u opvallen dat wij meestal veel goedkoper zijn dan wanneer u rechtstreeks bij de bedrijven boekt.

Is het possibel te halen mijn auto laat in de nacht?
Sommige van de bedrijven werken na de opening uur om u te voorzien van de beste service. Het verwerken van uw reservering, zal u worden gevraagd om te kiezen van uw pick-up tijd op de website. Zo lang als je kunt zien op de groene knop BOEK NU, het betekent dat je in staat bent uw auto op te halen op de aangegeven tijd. Alstublieft, er rekening mee dat sommige van de huurauto agentschappen kunnen extra kosten aan voor het uit f-uurs service. U vindt het in de algemene voorwaarden. Om te controleren of de openingstijden van de geselecteerde autoverhuur, kunt u klikken op de auto foto. Ziet u gemakkelijk de openingstijden van de meeste bureaus.

Hoe lang het duurt om de blokkering van de aanbetaling?
Er is een borg geblokkeerd op uw creditcard ondertussen de verhuur. Het zal worden vrijgegeven op de veilige terugkeer van de auto. In geval van eventuele schade veroorzaakt tijdens uw huurperiode een bepaald bedrag kan worden afgetrokken van uw storting. Het bedrag van de geblokkeerde borg kan oplopen tot 20 werkdagen te verschijnen weer op uw creditcard. Dit proces hangt af van de betrokken banken. Als 20 dagen verstreken en u nog steeds niet zien het borg bedrag op uw rekening adviseren wij contact opnemen met de verhuurder rechtstreeks

Wat gebeurt er als ik schade aan de huurauto?
De bestuurder is aansprakelijk voor alle schade aan de gehuurde auto. Het bedrag kan worden tot de geblokkeerde storten op uw creditcard. Voor een ongeval veroorzaakt, moet u een proces-verbaal. Neem ook direct contact opnemen met de lokale autoverhuur. Zij zal u instrueren wat is de procedure. Als u don't hebben een extra verzekering, heeft u mogelijk in rekening gebracht tot het bedrag van de betaling geblokkeerd op uw creditcard. Als u een volledige uitgebreide restitutie verzekering, vraag naar de factuur van de schade door de lokale onderneming. Met de factuur, kunt u een verzoek tot terugbetaling door de verzekering.

Kan ik een extra bestuurder aan mijn reservering?
Ja, de extra bestuurder kan worden toegevoegd aan uw reservering bij aankomst bij het plaatselijke kantoor. Een aantal van de lokale leveranciers brengen extra kosten. Alstublieft, er rekening mee dat de kosten van de service is afhankelijk van de lokale autoverhuur leverancier en kan verschillend zijn voor elk agentschap. Om te zien dat de prijzen voor de extra bestuurder, dient u de voorwaarden en condities voor deze specifieke offerte. Alle chauffeurs moeten bereiken van de leeftijd beperkingen en een geldig rijbewijs bij aankomst bij het plaatselijke kantoor. Ook de extra bestuurder is verplicht zich te presenteren voor een internationale chauffeur´s licentie als dat nodig is. Alle bestuurders moeten worden voorgelegd aan de lokale office op het moment van het ophalen van de auto.

Wat doet MEET & GROTE betekenen?
MEET & GReat is een service aangeboden door de verhuurder in het geval zij zich niet hebben van een kantoor op de luchthaven. In dit geval is de verhuurder niet het exacte adres van het kantoor. MEET & GEWELDIGE betekent dat één van de lokale auto verhuur vertegenwoordigers zullen op je wachten in de aankomst hal holding een poster met uw naam. Zodra u aan de agent op het vliegveld, hij zal u leiden naar de auto of naar het lokale kantoor. Als u ze niet vinden of heb je vertraging, bel dan het nummer van uw voucher.

Lees meer

We bieden veel verschillende autoverhuur opties

Vraag dus een offerte aan en bespaar tot 50% voor uw huurauto in Barbados Grantley Adams Int Luchthaven

Sommige van onze autoverhuur bedrijven zijn beschikbaar in Barbados Grantley Adams Int Luchthaven

We bieden een vergelijking van alle autoverhuur bedrijven in Barbados Grantley Adams Int Luchthaven:

  • 4
  • 4
  • 4
  • 4
  • 4
  7.1 (1928)
  Vanaf $ 62 /dag
  • 4
  • 4
  • 4
  • 4
  • 4
  7.2 (1516)
  Vanaf $ 58 /dag

Kaart met huurauto locaties in Barbados Grantley Adams Int Luchthaven

Zie onze belangrijkste autoverhuur locaties in Barbados Grantley Adams Int Luchthaven.

Locaties in Barbados Grantley Adams Int Luchthaven

Zie de belangrijkste autoverhuur locaties in Barbados Grantley Adams Int Luchthaven:

Andere autoverhuur locaties in Barbados Grantley Adams Int Luchthaven

Wij bieden de volgende Barbados Grantley Adams Int Luchthaven autoverhuur locaties

Huurauto Beoordelingen

9.67 / 10 Aantal beoordelingen: 103